Tag Archives: CAN

A Brockley Side by CAN

A Brockley Side is a project designed by CAN. A rear side extension opens the back of this Victorian terrace house to it’s garden. A new glazed roof brings light deep into the plan. The floor throughout the rear of the house was lowered to provide additional head height and a consistent level with the new patio. The large pivot door allows unobstructed views of the garden, visually extending the space. Photography by Jim Stephenson

Brockley Home by CAN. Copyright Jim Stephenson 2019

Continue reading

Mies X King George by CAN

Mies X King George is a project designed by CAN. A re-imagined Georgian glasshouse re-connects a Listed townhouse to it’s garden. The chamfered glazed enclosure is hung from a black steel frame which serves as structure and ornament. Photography by Jim Stephenson.

Highbury Place by CAN. Copyright Jim Stephenson 2018

Continue reading