Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie

Casa Mirasoles is a project designed in 2015 by Andres Fernandez Abadie and is located in San Isidro, Argentina.

Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 01

Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 02 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 03

Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 04 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 05 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 06 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 07 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 08 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 09 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 10 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 11 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 12 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 13 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 14 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 15 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 16 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 17 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 18 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 19 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 20 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 21 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 22 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 23 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 24 Casa Mirasoles by Andres Fernandez Abadie 25

Photography: Javier Agustin Rojas