The Crossover by Ganna Design

The Crossover is a residential house designed by Ganna Design and is located in Taipei, Taiwan.

The corssover by Ganna Design 01

The corssover by Ganna Design 02 The corssover by Ganna Design 03 The corssover by Ganna Design 04 The corssover by Ganna Design 05 The corssover by Ganna Design 06 The corssover by Ganna Design 07 The corssover by Ganna Design 08 The corssover by Ganna Design 09 The corssover by Ganna Design 10 The corssover by Ganna Design 11 The corssover by Ganna Design 12 The corssover by Ganna Design 13 The corssover by Ganna Design 14 The corssover by Ganna Design 15 The corssover by Ganna Design 16 The corssover by Ganna Design 17 The corssover by Ganna Design 18 The corssover by Ganna Design 19 The corssover by Ganna Design 20 The corssover by Ganna Design 21 The corssover by Ganna Design 22 The corssover by Ganna Design 23 The corssover by Ganna Design 24 The corssover by Ganna Design 25 The corssover by Ganna Design 26 The corssover by Ganna Design 27 The corssover by Ganna Design 28 The corssover by Ganna Design 29 The corssover by Ganna Design 30

Located in downtown Taipei, Ganna Studio an 40+ years old apartment at 1 floor. It is not merely an interior design studio but the cozy sweet home for two designers. To preserve the beauty of old days, the two designers decided to renovate without changing the original building structure. Practical function and visual beauty are the main concerns. Lin and Chen combined European classic style with pop style furniture, used gray as base hue and collocated black chandelier, wooden pattern table. This allocation can balance the colors and emphasize the existence of furniture, making each objects can be the leading role in the space.
The garden outside has been carefully considered, making people indoors can enjoy serene atmosphere in crowded city. Dining table, kitchen, and bar are placed beside the windows, so people in everywhere can enjoy the view and sunlight. The revolving panels can serve as a partition between meeting room and the working area when they’re closed. In back of working area is the bedroom. Glass as wall provides the users sense of safety rather than sense of oppression.
Photo by Siew Shien Sam /MWphotoinc