Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk

Pedroso House is a private residence designed by María Victoria Besonías and Luciano Kruk and is located in Mar Azul, Villa Gesell, provincia de Buenos Aires, Argentina.

Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 01

Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 02 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 03 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 04 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 05 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 06 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 07 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 08 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 09 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 10 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 11 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 12 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 13 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 14 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 15 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 16 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 17 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 18 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 19 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 20 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 21 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 22 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 23 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 24 Pedroso House by María Victoria Besonías and Luciano Kruk 25

The response was to propose a minimal architecture both material and formal resources, not only as an aesthetic choice, but as an ethical principle of enhancing a more rational use of available resources. This architecture should be incorporated into the landscape stripped willing to belong, joining the existing reality. Thus it was decided that an envelope of only two materials-concrete and glass-out proposal to resolve the relationship with the landscape and respond to formal, structural, functional, terminations and maintenance issues.
Photos: Gustavo Sosa Pinilla