Tag Archives: Bradley Van Der Straeten

Lagom Hus by Bradley Van Der Straeten

Lagom Hus is a project designed by Bradley Van Der Straeten. The main design concept for the project came from the practical need for storage. The solution was initially derived as two joinery ‘edges’ that ran along the ground floor external walls – one pushing towards the front of the property into the living room and the other pushing out from the kitchen into the rear garden. Photography by French + Tye.

.

Continue reading

Vault House by Bradley Van Der Straeten

This project designed by Bradley Van Der Straeten takes its name from the two new large vaulted roof windows that flood the dining space with natural light. The distinctive sloping, plywood sides to the vaults open out the view to make the space feel spacious and dynamic. The plywood theme is continued on one wall face, with fitted storage and with a long bespoke dining bench where the owners can sit and admire the view. photography by French + Tye.

.

Continue reading

Field House by Bradley Van Der Straeten

Field House is a project designed by Bradley Van Der Straeten. A new triple-height stairwell has been carved out of this period property, bringing light to all three floors. Creating views across the living space formed areas of refuge and surprise by making the most of the park front setting. Photography by French + Tye.

.

Continue reading

Hoxton House by Bradley Van Der Straeten

This Hoxton terrace house received a colourful, full interior refurbishment by Bradley Van Der Straeten. For a client who is a Barbican enthusiast, the palette was able to be strong and eclectic. Beautiful existing features of the building were celebrated, like the exposed steel beams and the old basketball court floors. Photography by French + Tye.

Continue reading

Bladerunner House by Bradley Van Der Straeten

Spurred on by the clients’ love of the National Theatre and its use of shuttered concrete, BVDS wanted to give them a reference to this within their home, whilst still being original. Photography by French + Tye.

.

Continue reading

Leytonstone House by Bradley Van Der Straeten

Leytonstone House is a project designed by Bradley Van Der Straeten. A refurbishment and extension of a family home in Leytonstone. The existing long narrow kitchen has been radically transformed by partially extending out to the side to create a new dining space and widen views onto the garden. A rich palette of colour and materials have been used throughout the home that include a yellow lounge, a terrazzo showroom and a family bathroom with palm print wallpaper. Photography by Bradley Van Der Straeten.

.

Continue reading

Two and a Half Storey House by Bradley Van Der Straeten

Two and a Half Storey House is a project designed by Bradley Van Der Straeten in 2019, covers an area of 98 m2 and is located in London, United Kingdom. Photography by French + Tye

.

Continue reading

Long Brick House by Bradley Van Der Straeten

Long Brick House is a project designed by Bradley Van Der Straeten. Beautiful long grey bricks clad the double-story extension to this property near the Chilterns in Seer Green. The extension forms a new volume externally while merging old and new spaces internally. Photography by French & Tye

.

Continue reading

Ogee House by Bradley Van Der Straeten

Ogee House is a project designed by Bradley Van Der Straeten in 2019, covers an area of 35 m2 and is located in London, United Kingdom. Photography by French & Tye

Continue reading